profine seminar

 

PROFINE PARTNER AKADEMIJA 2019

Ovogodišnji ciklus Partner Akademije tvrtke profine Croatia počeo je seminarom "Pravilna izmjera i montaža građevinske stolarije prema RAL smjernicama" održanom 17. siječnja na poznatoj lokaciji Ključić Brdo kod Velike Gorice. Seminar je izazvao veliko zanimanje partnera profine-a, proizvođača PVC stolarije sustava KBE, Kömmerling i Trocal tako da je u radu sudjelovalo gotovo stotinu voditelja montaže, montera, voditelja proizvodnje i vlasnika tvrtki.

Prikazani su različiti primjeri brtvljenja i pravilnog pričvršćivanja stolarije, uloga statike elemenata u odnosu na različite veličine i vrste otvora i praktičan prikaz montaže od strane predavača Damira Avdića, stručnog suradnika profine Croatia. U interaktivnoj diskusiji sudionika seminara i predavača ukazano je na najčeše propuste koji se danas dešavaju kod izmjere i montaže. Kao jedan od predavača, gosp. Aleksandar Terer je pojasnio zakonodavnu stranu u Hrvatskoj, ali i nekim zemljama EU i ukazao na moguće probleme i posljedice nepravilne montaže.

Svi sudionici jednoglasno su ocijenili da je tema seminara ukazala na jedan od gorućih problema i da je sam seminar odlično pripremljen i proveden. 

Partner Akademija 2019 gotovo bez predaha ide dalje, pa je već 22. siječnja održan seminar s istom tematikom u Bjelovaru, a za proizvođače s područja Dalmacije i južne Hrvatske 24. siječnja u Splitu.

Ispod možete poglledati fotografije s ovih skupova.


PHOTO 17.1.2019. VELIKA GORICA
:

     

 

 

 

PHOTO 22.1.2019 BJELOVAR:

       
 

 

PHOTO 24.1.2019 SPLIT:

               
   << back to profine Croatia 

profine Croatia / Buzz Guerrilla Design 2019