Marke

Marke


KBE - uspjeh sa sistemom PDF Ispis E-mail
Više...
 
Priča o uspjehu koja traje preko 100 godina. PDF Ispis E-mail

 

 

Kömmerling  je brand s tradicijom unutar profine Grupe. Tvrtku je još 1897. godine osnovao Karl Kömmerling, i put prema proizvodnji PVC profila iz početka je vodio preko proizvodnje ljepila i sintetičke gume. Kompanija je počela s proizvodnjom PVC  roleta 1957. godine, a 10 godina kasnije, 1967. počinje i ekstruzija prozorskih profila i PVC ploča.

 

Uspjeh je doveo do dramatične ekspanzije. Kömmerlingov od samog početka zacrtani cilj su proizvodi za najviše zahtjeve što podrazumijeva, osim estetskog aspekta, vrhunske tehničke i fizikalne performanse i ekstremno dug vijek trajanja, uz minimum utroška vremena i sredstava za održavanje.

 

Kömmerling je i vodeći proizvođač PVC ploča za sve vrste primjene. Kako se radi o iznimno traženim proizvodima u cijelom svijetu, ovaj sektoer je jedan od najbrže rastućih u cijeloj profine Grupi.

 

Kömmerling stavlja snažan naglasak na sustavni pristup procesu. Kvaliteta iz Kömmerlinga ne znači samo širok raspon međusobno kpmpatibilnih proizvoda, nego i sveobuhvatnu podršku u cijelom ciklusu od istraživanja, preko proizvodnje pa sve do profesionalne aplikacije i ekološki korektnog recikliranja.

 

Kömmerling isporučuje PVC profile za sve namjene, o čemu možete više vidjeti na stranicama http://www.koemmerling.com.hr/net/

 

Kömmerling
profine Croatia d.o.o.
Vukomerička bb
HR 10410 Velika Gorica

 

Tel.: +385 (0)1 6253-100
Fax: +385 (0)1 6253-357
eMail: koemmerling@profine-croatia.hr
http://www.koemmerling.com.hr/

 
TROCAL - pionir koji postavlja standarde PDF Ispis E-mail

 

 

Davne 1954. godine predstavljen je prvi serijski proizveden PVC prozor u svijetu - iz Trocala. Od tada, Trocal je, kao proizvođač globalnog dosega, imao ključnu ulogu u razvoju PVC profila za prozore i vrata.

 

TROCAL je uvijek radio u punoj suradnji s proizvođačima prozora, arhitektima i projektantskim kućama, investitorima i institutima za ispitivanje, s ciljem zadovoljavanja stalnorastućih zahtjeva suvremenog tržišta. Rezultat ovakve suradnje su brojne tehnološke inovacije koje su postavljale i postavljaju standarde u branši.

 

TROCAL je svojim angažmanom i profesionalnom pripremom tržišta, suradnjom s arhitektima i onima koji na tržištu odlučuju, stvorio čvrste veze između proizvođača prozora i kupaca.

 

Kao pionir i vizionar TROCAL je uvijek razvijao nove ideje u području građenja prozora i kućnih vrata:


 • 1954 Prvi prozor od umjetnih materijala u serijskoj proizvodnji
 • 1967 Dovršenje prvog čvrstog PVC višekomornog sustava
 • 1975 TROCAL AcrylProtect Color-Profili izrađeni postupkom koekstrudiranja osvajaju tržište
 • 1983 Uvodi se uspješni sustav središnje brtve TROCAL Serie 900
 • 1987 TROCAL prezentira patentirani kutni spojnik za kućna ulazna vrata
 • 1991 doprinos zaštiti okoliša: TROCAL Recycling profil
 • 1992 Aluminijske obloge povezuju prednosti plastike i aluminija
 • 1996 TROCAL Confort, nova serija bez srednje brtve osvaja tržište
 • 1997 TROCAL elegance-profil svojom vitkom zaokruženom optikom dolazi u sklad s duhom vremena- 2000 Na tržište se uvodi sustav s 5 komoraTROCAL InnoNova Classic 2000
 • 2002 TROCAL prezentira TROCAL Confort exclusiv, sa specijalno zaobljenom geometrijom profila i uvodi sustav aluminijskih obloga TROCAL AluClip.
 • 2003 Etabliranje nove generacije 70 mm-profila sa sustavima MD i AD: TROCAL InnoNova_70.
 • 2005 TROCAL AluFusion -sasvim nova dimenzija na tržištu prozora.
 • 2008 TROCAL predstavlja sistem 88+, s povećanom ugradbenom dubinom, još boljim izolacijskim i fizikalnim svojstvima i neprolaznom estetikom, čime ovaj profil postaje nova mjera stvari u prozorskoj tehnici

 

TROCAL nudi sljedeći raspon proizvoda:

 

 • TROCAL InnoNova_70
 • TROCAL AluClip
 • TROCAL InnoSafe sustav ulaznih vrata
 • TROCAL AirMatic ventilacijski sustav
 • TROCAL PremiDoor sustav kliznih stijena
 • TROCAL AluFusion
 • TROCAL 88+


profine Croatia
TROCAL
Vukomerička bb
HR 10410 Velika Gorica


Tel: +385 (0)1 6253-100
Fax: +385 (0)1 6253-357
eMail: trocal@profine-croatia.hr
http://www.trocal.com.hr/net/


 
RolaPlus PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
četvrtak, 12 veljača 2009 00:03

Za kuće s karakterom

 

profine svojim sustavom RolaPlus postavlja standarde i kad su u pitanju rolete. Još 1957. godine kompanija je je započela s pionirskom ekstruzijom lamela za rolete i od tada ih je proizvedeno oko 2 milijuna km. S ciljem da se nastavi uspješan razvoj na međunarodnom tržištu, sustavi zaštite od sunca (rolete, grilje, škure) odvojeni su 2007. godine u zasebnu poslovnu jedinicu.

 

RolaPlus logo

 

Bilo da se radi o montaži ili korištenju, multifunkcionalne kutije za rolete RolaPlus čine vam život lakšim u svakom pogledu. Proizvodni program obuhvaća različite tipove kutija za rolete za različite situacije i namjene, kao i širok izbor lamela.

 

Više o RolaPlus roletama pogledajte na stranicama marki Trocal, Koemmerling ili KBE.

Ažurirano srijeda, 21 svibanj 2014 10:26
 
OmbraPlus PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
četvrtak, 12 veljača 2009 00:04

Šarm Mediterana

 

Sustavi grilja i škura OmbraPLus iz profine-a daju vašoj kući poseban šarm i individualni karakter, ali i doprinose poboljšanju izolacijskih svojstava, štite vas od sunca, kiše, udara vjetra i neželjenih pogleda. Također, znatno doprinose sigurnosti vašeg doma.

 

OmbraPlus logo

 

Ponuda obuhvaća grilje s pokretnim i fiksnim lamelama sustava Capri-Ischia i škure (kapke) sustava Grado zadovoljit će sve individualne zahtjeve, bilo da se radi o novogradnji ili adaptacijama, a bogat izbor boja i dekora drveta dat će onu neponovljivu osobnu notu svakom objektu.

 

Više u našim sustavima griljai škura pogledajte na stranicama naših marki.

Ažurirano srijeda, 08 lipanj 2011 22:36
 
Više članaka...
<< Početak < « 1 2 » > Kraj >>

Stranica 1 od 2
 

 


© profine Croatia 2009 - 2019   .:.   webmaster