Jubilej: prvih 20 godina

Jubilej: prvih 20 godina

 

  

Velikim skupom u hotelu Valamar Diamant u Poreču tvrtka profine Croatia d.o.o. obilježila je 20. obljetnicu osnivanja. Bila je to još jedna prilika za okupljanje partnera, proizvođača PVC prozora i vrata sustava KBE, Kömmerling i Trocal iz cijele Hrvatske, kao i dobavljača i prijatelja tvrtke.


Baš kao što su članice profine Grupe tehnološki lideri u branši na globalnom planu, kako i priliči tvrtki iz koje je izašao prvi serijski proizveden PVC prozor u svijetu još 1954. godine, tako je i profine Croatia svih ovih godina neumorno postavljala neke nove standarde na hrvatskom stržištu građevinske stolarije.


Trodnevno okupljanje gotovo 300 partnera, gostiju i prijatelja tvrtke u Poreču 3. – 5. ožujka 2017. ispunjeno je cijelim nizom događanja: održano je 6. izdanje sada već tradicionalnih sportskih susreta profineCup čiji je centralni, daleko najatraktivniji dio malonogometni turnir; na stručnom seminaru pred prepunom dvoranom razmotreni su trendovi razvoja građevinske stolarije u svijetu i u Hrvatskoj, održano je predavanje o marketinškim tehnikama i predstavljeni novi proizvodi, među njima i svjetska premijera inovativnog PremiSlide sustava kliznih stijena na platformi 76-milimetarskih profila, a uručena su i priznanja za dugogodišnju suradnju partnerskim tvrtkama i pojedincima.

 


pogledajte prvi dio foto galerije >>

 

Proslavu je svojim prisustvom i izravnim sudjelovanjem u aktivnostima uveličao vlasnik i CEO profine Group GmbH dr. Peter Mrosik, koji je zajedno s direktorom profine Croatia d.o.o. Aleksandrom Tererom uručio priznanja i još jednom potvrdio da je profine Croatia danas stabilan dio Grupe s jasnom perspektivom, kvalitetnim partnerima i rastućim prometom. Dr. Mrosik je, osim službenog dijela, posvetio dosta vremena i pojedinačnim razgovorima s partnerima tvrtke profine Croatia, proizvođačima prozora i vrata i dobavljačima strojeva, alata, softvera i tehnologija.

 


pogledajte drugi dio foto galerije >>

 

Proslava ne bi bila proslava bez sportskog i zabavnog dijela. Na već spomenutom malonogometnom turniru sudjelovalo je više od 20 ekipa, a prvo mjesto osvojila je ekipa Alpro Šardi iz Selnice, koja je u finalu pobijedila kombinirani tim KBE Zadar. Treće mjesto osvojio je Fakin iz Senja. Najbolji golman je bio Nikica Marić, a najbolji strijelac Stipe Borovac, obojica iz tvrtke Borovac. Najboljim igračem proglašen je Danijel Herenčić iz ekipe Alpro Šardi. Osim priznanja, najbolji su dobili i vrijedne nagrade sponzora, tvrtki Urban, Elumatec, Vinski Juraj, Draženović i RB Tehnika. Osim nogometa, Pikado savez Hrvatske, koji je uz profine Croatia od prvih sportskih susreta, organizirao je ekipna i pojedinačna natjecanja u pikadu za žene i muškarce, a održani su i turniri u briškuli i beli. Dakako, slavljenička večer sa subote na nedjelju provedena je uz prijatno druženje svih prisutnih, glazbu i karaoke. Hotel Diamant, stalni domaćin profineCupa, i ovaj put je pokazao vrhunsku profesionalnost i organizaciju.

 

 


više o događaju možete pročitati OVDJE >>

 
 

 


© profine Croatia 2009 - 2019   .:.   webmaster