Stručni seminari za partnere

Stručni seminari za partnere

 

Partnerska suradnja: zajedno smo jači

 

Oduvijek smatrajući svoj odnos s partnerima nečim što nadmašuje ulogu pukog dobavljača profila, profine Croatia nastavlja tradiciju tvrtke sa sveobuhvatnim, u hrvatskim uvjetima, pa i šire, neusporedivim sustavom stručne i marketinške podrške partnerskim poduzećima, proizvođačima PVC stolarije sustava KBE, Kömmerling i Trocal.


 

U sklopu tih aktivnosti, u proteklom razdoblju održan je niz stručnih seminara na kojima su proizvođačima predstavljene novi proizvodi, tehnologije, načini ugradnje, te prodajne i marketinške tehnike.

 


Posebna pažnja posvećena je sustavu 76 koji je postao okosnica i svojevrstan „flagship“ ponude proizvođača PVC stolarije sustava KBE, Kömmerling i Trocal, ali i događajima u tržišnom okruženju, s naglaskom na mogućnosti koje pruža uvođenje poticaja za niskoenergetsku gradnju i činjenicu da je većina partnera profine Grupe ispred konkurencije kad je u pitanju certifikacija sustava i usklađenost s europskim propisima.

 


Prvi skupovi te vrste organizirani su u Zagrebu i Velikoj Gorici i bili namijenjeni proizvođačima po brandovima Kömmerling, KBE i Trocal (po redoslijedu održavanja), a aktivnosti se dalje nastavljaju već u travnju na regionalnoj osnovi, za partnere koji zbog prezaposlenosti, udaljenosti ili vremenkih uvjeta nisu bili u mogućnosti sudjelovati ranije.


 

Također, nesmanjenim intenzitetom traje i već uhodana suradnja s arhitektima, stručnim udrugama i certifikacijskim kućama, tako da hrvatski KBE, Kömmerling i Trocal partneri s punim pravom sve više promatraju Europu, posebno susjedne zemlje, svojim ravnopravnim i prirodnim tržištem. Poslovni rezultati u prethodnom razdoblju potvrđuju ispravnost takve orijentacije. 

 

 

 

 
 

 


© profine Croatia 2009 - 2019   .:.   webmaster