System 76: zvijezda je rođena

System 76: zvijezda je rođena

 

Kako se stvara vrhunski proizvod?

 

Već kad je prvi put predstavljen prošle godine, System 76 iz profine Grupe bio je najkompletniji novi sustav profila na tržištu - i prije tržišne promocije razrađen do zadnjih detalja u varijantama AD i MD (s brtvom na naslonu i srednjom brtvom), s cijelom paletom osnovnih, spojnih i dodatnih profila, aluminijskih obloga, inovativnih dizajnerskih i energetskih rješenja, gotovo neograničenim izborom boja, dekora i završnih površinskih obrada...

 

 

Kao pioniri i predvodnici u području fuzijskih Alu-PVC sustava, KBE, Kömmerling i Trocal još jednom pomiču granice kad je kombinacija ova dva materijala u pitanju. Paralelno s tržišnim uspjesima novog sustava, neumorno se radilo na novim izvedbenim varijantama koje donose oblikovnu raznolikost, ali i inovativna tehnološka i funkcionalna rješenja. Pored već poznatih AluClip i AluClip Pro sustava, sada je tu i System 76 AddOn, inovativno rješenje sa 4 razine ostakljenja, posebno pogodan za situacije gdje je nemoguće postaviti kutiju za rolete (zaštita od sunca je integrirana) i gdje je potrebna ekstremna zvučna izolacija.

 

 

Tri aspekta igraju važnu ulogu u toplinskoj izolaciju prozora: izolacijska svojstva samog profila, izolacijska stakla s kvalitetnim rubnim spojevima i spoj prozora sa zidom građevine. U kombinaciji s aluminijskim statičkim profilom (AluClip Pro), System 76 može biti instaliran bez ojačanja u krilu i okviru. Punjenje komore za ojačanje pjenom dodatno povećava izolacijski učinak - naša inovativna tehnologija ProEnergyTec u kombinaciji s odgovarajućim ostakljenjem omogućuje Uw vrijednosti do čak 0,73 W/(m2K), što zadovoljava i najviše standarde za pasivne kuće.

 

 

System 76 pruža investitorima, arhitektima i urbanistima impresivan niz mogućnosti za novogradnju i projekte obnove. Osim vrhunske statike koja omogućava ugradnju elmenata velikih dimenzija, kakve traži suvremena arhitektura, tu je i iznimno širok raspon boja, oblika i površinskih tekstura za individualne varijacije koje omogućavaju prepoznatljiv i krajnje individualiziran izgled fasade vašeg objekta. Vi sami odlučujete želite li svoje prozore uklopiti u cjelinu ili ih iskoristiti kao neponovljiv akcent cjelokupnog dizajna. Osim klasične bijele i laminata u boji, tu je i široka paleta dekora drveta, kao i gotovo neograničen izbor boja i površinskih obrada aluminijskih obloga.

 

 

 

System 76 kompatibilan je sa sustavima podizno/kliznih stijena PremiDoor 88 i PremiDoor 88 lux, a u izradi je i PremiDoor 76 izvedba za slučajeve gdje je potrebna manja ugradbena dubina (često, primjerice, kod adaptacija i renoviranja) uz vrhunsku energetsku učinkovitost.

 

Više o prednostima System 76 linije proizvoda iz profine Grupe pročitajte na stranicama naših marki: 

 

      

 

 

 
 

 


© profine Croatia 2009 - 2019   .:.   webmaster