Priča o uspjehu koja traje preko 100 godina.

Priča o uspjehu koja traje preko 100 godina.

 

 

Kömmerling  je brand s tradicijom unutar profine Grupe. Tvrtku je još 1897. godine osnovao Karl Kömmerling, i put prema proizvodnji PVC profila iz početka je vodio preko proizvodnje ljepila i sintetičke gume. Kompanija je počela s proizvodnjom PVC  roleta 1957. godine, a 10 godina kasnije, 1967. počinje i ekstruzija prozorskih profila i PVC ploča.

 

Uspjeh je doveo do dramatične ekspanzije. Kömmerlingov od samog početka zacrtani cilj su proizvodi za najviše zahtjeve što podrazumijeva, osim estetskog aspekta, vrhunske tehničke i fizikalne performanse i ekstremno dug vijek trajanja, uz minimum utroška vremena i sredstava za održavanje.

 

Kömmerling je i vodeći proizvođač PVC ploča za sve vrste primjene. Kako se radi o iznimno traženim proizvodima u cijelom svijetu, ovaj sektoer je jedan od najbrže rastućih u cijeloj profine Grupi.

 

Kömmerling stavlja snažan naglasak na sustavni pristup procesu. Kvaliteta iz Kömmerlinga ne znači samo širok raspon međusobno kpmpatibilnih proizvoda, nego i sveobuhvatnu podršku u cijelom ciklusu od istraživanja, preko proizvodnje pa sve do profesionalne aplikacije i ekološki korektnog recikliranja.

 

Kömmerling isporučuje PVC profile za sve namjene, o čemu možete više vidjeti na stranicama http://www.koemmerling.com.hr/net/

 

Kömmerling
profine Croatia d.o.o.
Vukomerička bb
HR 10410 Velika Gorica

 

Tel.: +385 (0)1 6253-100
Fax: +385 (0)1 6253-357
eMail: koemmerling@profine-croatia.hr
http://www.koemmerling.com.hr/

 

 


© profine Croatia 2009 - 2019   .:.   webmaster