KBE - uspjeh sa sistemom

KBE - uspjeh sa sistemom PDF Ispis E-mail

 

 

KBE je osnovan 1980. godine kao proizvođač PVC materijala za građevinsku i elektro industriju, i za manje od 15 godina došao do pozicije jednog od vodećih svjetskih ekstrudera profila. Kao pionir tehnologije ekstrudiranja najviših performansi, KBE je idealan partner za snažne proizvođače PVC građevne stolarije.

 

Tvrtka KBE je uvijek bila više od pukog proizvođača PVC profila; vrhunska kvaliteta znači i vrhunski servis i podršku kupcima. To uključuje najsuvremeniji consulting, u rasponu od pravilnog izbora i korištenja strojeva i alata do individualnih, sveobuhvatnih rješenja u svim aspektima proizvodnje prozora i vrata, a sofisticirana logistika osigurava brzu i točnu.

 

Još jedan dokaz kvalitete isporuke tvrtke KBE je i činjenica da još od 1993. godine posjedujemo ISO 9001 certifikat, u čemu smo među prvima u branši na globalnoj razini.

 

Raspon KBE profila pokriva sve suvremene sistemske varijacije 5-komornih profila s ugradbenom dubinom 70 mm; s dvije i tri brtve, klasičnim i zaobljenim dizajnom, opsežan program ulaznih vrata, klizne i harmo stijene itd.

 

Osim toga, KBE je postavio i nove standarde u ventilacijskim sustavima svojom zaštićenom Clima_TEC tehnologijom, a idealnim spojem aluminija i PVC-a kroz nagrađivani AluFusion® sustav ušli smo i na područje do sada nezamislivih dimenzija i još uvjerljivije toplinske i zvučne izolacije.

 

 

 

KBE prozorski sistemi
profine Croatia d.o.o.
Vukomerička bb

HR 10410 Velika Gorica

 


Tel.: +385 (0)1 6253-100
Fax: +385 (0)1 6253-357
eMail: kbe@profine-croatia.hr
http://www.kbe.com.hr/net

 

 
 

 


© profine Croatia 2009 - 2019   .:.   webmaster