profine među najboljim poslodavcima u Njemačkoj

profine među najboljim poslodavcima u Njemačkoj

 

 

profine Group GmbH je jedan od najboljih poslodavaca u Njemačkoj. To je rezultat do sada najvećeg njemačkog istraživanja s više od 70.000 ocjena zaposlenika o tvrtkama u kojima rade.

 

U najvećem istraživanju te vrste, magazin Focus u suradnji s internetskim portalima Xing i Kununu, identificirali 1.000 najboljih poslodavaca s više od 500 zaposlenih u 22 industrije.

 

Dr. Peter Mrosik, vlasnik i direktor profine Grupe: "Rezultat me čini ponosnim, jer za mene ljudski resursi, razvoj i timski duh imaju najviši prioritet. Poduzeće može biti dobro samo onoliko koliko su dobri njegovi zaposlenici. Zahvaljujem svim kolegama u profine-u!"

 

Reprezentativno istraživanje, koje je proveo Institut za istraživanje tržišta Statista iz Hamburga, temelji se na prosudbi zaposlenih svih organizacijskih razina i dobi. Sudionici su, između ostalog, ocjenjivali koliko su zadovoljni ponašanjem vodstva ili svojim izgledima za napredak u karijeri. Istraživanje je također uključivalo pitanja o spremnosti preporučiti vlastitog poslodavca dugima. Sve u svemu, rezultati su utemeljeni na više od 70.000 odgovora i ocjena.

 

Najbolje ocijenjenim poslodavcima u istraživanju magazina Focus uručeno je priznanje "Top Nacionalni Poslodavac 2016".

 
 

 


© profine Croatia 2009 - 2019   .:.   webmaster