PROFINE NA FENSTERBAU FRONTALE 2018

Završeno je još jedno izdanje najvećeg svjetskog događaja u branši, sajma Fensterbau Frontale 2018 u Nürnbergu. I dok se zbrajaju dojmovi, možemo odmah konstatirati - profine Grupa sa svojim markama KBE, Kömmerling i Trocal opet je bila najveći izlagač, s izložbenim prostorom i inovativnim proizvodima koji su privlačili ponajveću pažnju posjetitelja.

S aspekta profine Croatia, raduje nas prisustvo brojnih naših partnera iz Hrvatske, što nedvojbeno ukazuje na njihovu profesionalnost i želju za praćenjem tehnoloških noviteta u poslu kojim se spješno bave.

A noviteta je bilo... navest ćemo samo dio njih.

PremiSlide 76

PremiSlide 76 je idealan dodatak našim premium podizno / kliznim stijenama - robustan, kompaktan, učinkovit i svestran sustav za izradu kliznih prozora i vrata. Temelji se na 76 mm platformi u verziji dvostrukog brtvljenja, nudeći proizvođaču visoku razinu kompatibilnosti, uz brojne prednosti kao što je korištenje vrlo malo prostora prilikom otvaranja. Otvor vrata omogućava iznimno učinkovitu ventilaciju. Uf vrijednost od 1,4 W / (m²K) u standardnoj verziji i Uw vrijednost do 0,7 W / (m²K) izvrsna je za klizne sustave. Brtva, koja se komprimira sa svih strana, čini sustav još savršenijim.

PremiSlide 76

Što se tiče dizajna, PremiSlide 76 nudi veliku raznolikost, budući da se sheme konstrukcije temelje na sustavima podizno / kliznih stijena PremiDoor 76. Bogat izbor boja, uz klasičnu bijelu, nudi široku paletu drvo-dekor i metalik laminata, a uključuje i AluClip verziju. Ekskluzivno za PremiSlide 76 razvijen je okov "Eco Slide" renomiranog proizvođača Siegenia.

PremiFold 76

PremiFold 76, poseban klizni sustav za prozore i vrata, najnovija je u profine-ovom dugom slijedu inovacija. Sustav dolazi s vrlo posebnim načinom na koji se mogu otvoriti prozori ili vrata kako bi se maksimalno povećao otvor i dovod svježeg zraka bez ugrožavanja sigurnosti. PremiFold 76 se može koristiti za vrlo velike otvore, a vaš dom ili poslovni prostor će dobiti jedinstven individualni izgled kroz širok rasponom boja i dekora. Za proizvođača, novi sustav nudi isplativost kroz kompatibilnost jer se temelji na 76 mm platformi.

PremiFold prozori i vrata mogu biti ostakljeni dvostrukim i trostrukim staklom, omogućavajući vrhunsku energetsku efikasnost.

 

PremiDoor Zero ulazna vrata

Uspjeh dizajnerski jedinstvenog AluClip Zero sustava naveo je profine Grupu na proširenje programa i na ulazna vrata. Tehnološka karakteristika sustava je slobodni spoj panela čime se sprječava savijanje zbog toplinskih opterećenja. Osim toga, inačica vrata AluClip Zero od 76 mm sada omogućuje i umetanje panela od debljine 48 do 78 mm.

AluClip Zero Residential Door

Obje varijante, s učvršćenim i umetnutim panelima, sada su dostupne i u sustavu 88. Debljina panela kreće se od 48 do 78 mm za ugrađeni panel i 70 do 100 mm za panel za pričvršćivanje. Kao i uvijek, profine pridaje veliku važnost kompatibilnosti, tako da se mogu koristiti mnoge osnovne komponente iz sustava 76 i 88. AluClip Zero znatno širi raspon primjene ovih sustava, posebno u arhitektonski zahtjevnim građevinskim projektima, gdje su na cijeni kako aluminijski izgled profila, tako i funkcionalne prednosti PVC-a.

ProCoverTec

Zahvaljujući patentiranoj površinskoj proCoverTec tehnologiji, profili su savršeno zaštićeni od vanjskih utjecaja i impresioniraju svojim izgledom svilenkastog sjaja i ugodnom, laganom teksturom. Kupac može birati između 26 atraktivnih boja. Igrajte se s opcijama - obojeno izvana i neutralne bijele boje iznutra ili sve u boji. Na dodjeli pro-K nagrade proCoverTec je, kad je tehnologija tek predstavljena, bio pobjednik u kategoriji površinskih sustava, impresionirajući stručni žiri svojim "fleksibilnim dizajnom boja zajedno s inovativnom završnom obradom površine".

ProCoverTec

Na Fensterbau Frontale 2018 profine Grupa predstavila je četiri nove metalik boje proCoverTec u svom programu - bronca, srebro, željezo i titan.

profine ProDoor za najbolji dojam

Profine ProDoor ulazna vrata su na Fensterbau Frontale 2018 izazivala posebnu pozornost. Temeljena na sustavu 88, kombiniraju sigurnost, udobnost i dizajn s izrazito visokokvalitetnim izgledom u samo jednom proizvodu.

ProDoor

Profine ProDoor čini svako pročelje vrlo posebnim mjesto i, uz brojne prednosti, također impresionira svojim izvrsnim omjerom cijene i kvalitete.

Ovdje je, dakako, opisan samo dio proizvoda profine Grupe predstavljenih na ovogodišnjem najvećem sajmu prozora i prozorske tehnike u svijetu.

Partnerski jubileji

Fensterbau Frontale je bio dobar povod i za veliku proslavu godišnjice partnera profine Grupe. Vlasnik i izvršni direktor tvrtke dr. Peter Mrosik osobno je zahvalio predstavnicima 87 partnera s ukupno 2,425 godina partnerstva za njihovu lojalnost dobavljaču sustava - radi se o proizvođačima koji su od 10 do 50 godina vjerni suradnji s jednom od profine robnih marki - KBE, Kömmerling ili Trocal. "Jubilarci" dolaze iz ukupno 26 zemalja.

profine people

"Uistinu cijenimo povjerenje naših kupaca. U našim brzim vremenima, dugoročne i lojalne veze s poslovnim partnerom su prilično iznimka od pravila. Samo naši kupci čine nas ono što jesmo", istaknuo je dr. Mrosik.

Nešto od atmosfere možete vidjeti u priloženim video i photo materijalima.

VIDEO:

 

PHOTO:

   
   << back to profine Croatia 

profine Croatia / Buzz Guerrilla Design 2018